'Bazoer is gewild in Europese subtop, maar wil het liefst terug naar Ajax'

'Bazoer is gewild in Europese subtop, maar wil het liefst terug naar Ajax'

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2021 om 09:15ma 25-01-2021 om 09:15

Riechedly Bazoer ligt goed in de markt. Volgens De Telegraaf hebben clubs uit de Europese subtop zich gemeld voor de regisseur van Vitesse.

Bazoer maakte dit seizoen grote indruk bij Vitesse, dat zaterdag FC Groningen versloeg (1-0) door een granaatinslag van de verdediger. "Bij Ajax heb ik ook een seizoen gehad waarin ik veel goede wedstrijden speelde, maar ik moet wel zeggen dat ik nu beter weet wat er op sommige momenten wordt gevraagd", vertelt hij aan De Telegraaf.

Nu lonkt een stap hogerop: volgens De Telegraaf hebben zich 'alleen nog' clubs uit de Europese subtop gemeld. Het is een 'publiek geheim' dat de oud-speler van VfL Wolfsburg en FC Porto het liefst zou terugkeren bij Ajax, waar hij zijn doorbraak beleefde en na 51 competitiewedstrijden vertrok.

Ook in de Gelderlander wordt Bazoer in verband gebracht met een zomerse toptransfer. "Maar daar houd ik me niet echt mee bezig", reageert de hoofdrolspeler. "Ik geniet van het hier en nu. We zijn met Vitesse met een goed seizoen bezig. Hier kan iets heel moois ontstaan. Er staat een echt team. Het kampioenschap? Nee joh, daar praat niemand over. Wij willen Europees voetbal halen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws