Sneijder: 'Het is geen kwestie van een zak geld neerzetten en het daarbij laten'

Sneijder: 'Het is geen kwestie van een zak geld neerzetten en het daarbij laten'

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2021 om 16:54ma 25-01-2021 om 16:54

Laatste update: maandag 25 januari 2021 om 17:37ma 25-01-2021 om 17:37

Wesley Sneijder is voornemens om aan de slag te gaan bij FC Den Bosch, maar volgens de recordinternational van het Nederlands elftal is het zover nog niet. Sneijder zat zaterdag op de tribune tegen NAC Breda en was positief verrast over het elftal van Den Bosch.

Het verhaal gaat dat Sneijder technisch directeur kan worden bij Den Bosch, maar de precieze invulling is nog niet duidelijk. "Daar is het te vroeg voor. We zijn nog in gesprek over de samenwerking", laat hij weten aan het Brabants Dagblad. "Mijn handen jeuken om hier aan de slag te gaan."

Sneijder zegt 'positief verrast' te zijn over wat Den Bosch tegen NAC (1-1) liet zien. Inhoudelijk wil hij er niets over zeggen. "Dat doen we pas als het rond is. Maar ik kan wel zeggen dat geen kwestie is van hier zomaar een zak geld neerzetten en het daarbij laten. We hebben echt concrete plannen met de club voor de lange termijn. Daarbij is het ook niet zo dat we zeggen dat FC Den Bosch volgend jaar al terug moet naar de Eredivisie, maar we willen de club wel weer echt op de kaart zetten."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws