Van de Ven: 'Raiola zei toen: je kunt hierheen komen, dan regel ik alles'

Van de Ven: 'Raiola zei toen: je kunt hierheen komen, dan regel ik alles'

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2021 om 17:15ma 25-01-2021 om 17:15

Mino Raiola behartigt de belangen van toptalent Micky van de Ven van FC Volendam. In de online talkshow van Voetbal International vertelt de verdediger (19) daar een interessant verhaal over.

Van de Ven werd naar eigen zeggen bestookt met verzoekjes van zaakwaarnemer. Raiola won uiteindelijk de slag. "Toen ik een lang weekend vrij was, ben ik met m'n ouders naar Monaco gevlogen. Ik had daar een heel goed gesprek met hem. In die tijd ben ik heel veel gebeld door zaakwaarnemers. Het was echt gekkenhuis. Ik weet echt niet hoe ze aan m'n nummer komen. Dan zat ik Fortnite of Warzone te spelen en werd ik ineens gebeld. Dan kreeg ik hetzelfde babbeltje als bij alle andere zaakwaarnemers. Dan stuurde ik het door naar m'n vader", zegt Van de Ven.

"M'n vader werd soms drie à vier keer per dag gebeld door zaakwaarnemers. Hij is toen ook gebeld door Raiola. Met sommigen is hij ook op gesprek geweest, maar ik wilde niet meer mee. Als hij er een goed gevoel bij had, zou ik wel meegaan naar de tweede meeting. Bij Raiola had hij een goede eerste indruk. Raiola zei toen: je kunt hierheen komen, dan regel ik alles. Toen zijn we naar Monaco gevlogen. Dat is heel mooi, ja. Toen ik bij WSV speelde, had ik dit nooit gedacht."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Van de Ven moet na dit seizoen naar de Eredivisie

Ja
93%
Nee
7%
(1027 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws