Breaking news

LIVE: Olympiakos raakt de lat, PSV virtueel door naar de volgende ronde in EL

Vraagtekens rondom rol Sneijder bij Den Bosch: 'Alcoholvrij biertje gedronken'

Vraagtekens rondom rol Sneijder bij Den Bosch: 'Alcoholvrij biertje gedronken'

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2021 om 20:03ma 25-01-2021 om 20:03

Er is nog veel onduidelijk over de mogelijke samenwerking tussen FC Den Bosch, Wesley Sneijder en zakenman Ebert Dollevoet. Huub van Mackelenbergh, de voorzitter van de Keuken Kampioen Divisie-club, wil er nog niet veel over loslaten.

Van Mackelenbergh is benieuwd wat Sneijder voor Den Bosch kan betekenen. "Ik heb hem zaterdag rond het duel ontmoet en zag hem wat dingen op twee velletjes papier noteren. We hebben handen geschud en hij heeft nog een alcoholvrij biertje gedronken", begint de voorzitter in gesprek met De Telegraaf.

Hij geeft aan dat hij openstaat voor de plannen van Dollevoet en Sneijder. "Ik heb ze uitgenodigd om met een plan te komen. En misschien zijn er nog wel andere partijen bij betrokken. Ik weet het echt niet. Want er ligt nu nog niets bij ons op tafel. Als er een plan ligt dan kunnen we zeggen of het een mooi plan voor Den Bosch is. Want dan zou dat heel goed voor de club zijn."

Over de precieze invulling die Sneijder en Dollevoet aan de samenwerking willen geven, durft Van Mackelenbergh niets te zeggen. "Nee, ik weet echt niet of ze de club willen overnemen of dat ze ergens anders op broeden. Ik hoor allerlei wilde verhalen maar niets is concreet nu."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws