Ghoochannejhad: 'Mindere band met Stegeman? Nou, dat is een understatement'

Ghoochannejhad: 'Mindere band met Stegeman? Nou, dat is een understatement'

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2021 om 23:31ma 25-01-2021 om 23:31

Reza Ghoochannejhad geeft toe niet blij te zijn met het aantal speelminuten dat hij van PEC Zwolle-trainer John Stegeman krijgt. Hij scoorde vrijdag tegen Willem ll drie keer.

Ghoochannejhad werd in de rust ingebracht door Stegeman. "Ik vind wel dat de trainer mij te weinig opstelt", zegt hij bij Omrop Fryslan. Ghoochannejhad krijgt de vraag of het 'wat minder klikt' met Stegeman. "Nou, dat is een understatement, denk ik. Het is absoluut geen verkeerd mens hoor, maar met sommige keuzes ben ik het niet eens. Je hoeft het ook niet altijd met elkaar eens te zijn. Maar ik denk dat ik altijd alles geef. Of ik nou speel of niet."

En behoort een terugkeer naar sc Heerenveen tot de mogelijkheden. "Ik moet zeggen, ik heb nog altijd contact met jongens van Heerenveen, zoals Henk Veerman en Lucas Woudenberg en ik heb vrijdag nog even na de wedstrijd met Gerry Hamstra (technisch manager, red.) gesproken, maar terug naar Heerenveen is niet realistisch. Maar buiten het veld had ik altijd een enorme klik met Henk. Toevallig sprak ik hem gisteren nog even na de wedstrijd over Heracles."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws