Kraay jr.: 'AZ en PSV kan hij zo naartoe, in halfjaar speelt hij Boscagli eruit'

Kraay jr.: 'AZ en PSV kan hij zo naartoe, in halfjaar speelt hij Boscagli eruit'

Gepubliceerd: dinsdag 26 januari 2021 om 07:55di 26-01-2021 om 07:55

Laatste update: dinsdag 26 januari 2021 om 10:25di 26-01-2021 om 10:25

Hans Kraay jr. komt superlatieven tekort wanneer hij spreekt over FC Volendam-verdediger Micky van de Ven. Deze zou zo aan de slag kunnen bij AZ of PSV, stelt de ESPN-verslaggever.

"Als ik een goede voetballer echt wil leren kennen, ga ik kijken naar de warming-up", begint Kraay jr. in de liveshow van Voetbal International. "Als je bij Van de Ven naar de warming-up kijkt, dan heb je nou niet bepaald iets van: goh, wat heeft hij een dynamische loop. Of: wat trapt hij lekker door ballen heen."

Toch had Van de Ven niet veel tijd nodig om Kraay jr. voor zich te winnen. "Kees Kwakman en ik zijn vorig seizoen heel snel overtuigd geraakt. A: van zijn pass. B: van zijn snelheid, zijn rugdekking geven, zijn sliding."

De ESPN-verslaggever denkt dat Van de Ven zo aan de slag kan in de top van de Eredivisie, zo laat hij aan hem weten in een video. "AZ kan je zo naartoe, want je bent beter dan Bruno Martins Indi. PSV kan je zo naartoe, binnen een halfjaar speel je Boscagli eruit. Als die zaakwaarnemer twijfels heeft: bel mij, Hansie Hansie."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Van den Ven een directe versterking voor AZ of PSV?

Ja, zeker weten!
56%
Nee, nu nog niet
34%
Nee, daarvoor komt hij tekort
10%
(1332 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws