Van Bommel 'gesignaleerd' met Van Geel: 'Als dit mislukt, is het klaar met hem'

Van Bommel 'gesignaleerd' met Van Geel: 'Als dit mislukt, is het klaar met hem'

Gepubliceerd: dinsdag 26 januari 2021 om 11:30di 26-01-2021 om 11:30

Laatste update: dinsdag 26 januari 2021 om 11:43di 26-01-2021 om 11:43

Willem II moet snel handelen na het ontslag van Adrie Koster. Dat stelt Aad de Mos, die in gesprek met het Brabants Dagblad komt met de naam van Huub Stevens. Mark van Bommel acht hij minder geschikt.

Willem II, afgezakt naar de zeventiende plaats in de Eredivisie, speelt na Ajax-uit (donderdag) twee cruciale wedstrijden tegen FC Emmen en ADO Den Haag. De Mos adviseert algemeen directeur Martin van Geel en technisch directeur Joris Mathijsen snel in actie te komen.

"Hij moet al minstens een keer met dit bijltje gehakt hebben", zegt De Mos over de nieuwe trainer. "Is Mark van Bommel gesignaleerd met Martin van Geel vorige week? Tsja, ik weet niet of hij de ideale man is voor deze klus. Deze ervaring heeft hij nog niet. Bovendien... moet hij het zelf wel willen? Hij is weggestuurd bij PSV. Als dit zou mislukken, is zijn trainerscarrière wel klaar zo ongeveer, lijkt me."

De Mos denkt aan een andere naam. "Huub Stevens heeft met Martin van Geel samengewerkt bij Roda JC. Als die het nog zou willen... Maar ik weet het niet, met zijn leeftijd en zijn fysiek. Maar anders zou ik het wel weten als ik het voor het zeggen had bij Willem II. Huub heeft alles al meegemaakt. Maar ik ben benieuwd waar ze uiteindelijk mee gaan komen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Willem II in zee gaan met Van Bommel?

Ja
38%
Nee
62%
(4666 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws