Breaking news

LIVE: Europees avontuur van PSV ten einde na late goal van Olympiakos (gesloten)

Mathijsen ziet meerdere mogelijkheden voor opvolging Koster: 'Is een optie'

Mathijsen ziet meerdere mogelijkheden voor opvolging Koster: 'Is een optie'

Gepubliceerd: dinsdag 26 januari 2021 om 23:40di 26-01-2021 om 23:40

Laatste update: dinsdag 26 januari 2021 om 23:59di 26-01-2021 om 23:59

Technisch directeur Joris Mathijsen heeft gereageerd op het ontslag van Adrie Koster bij Willem II. De veertigjarige ex-voetballer baalt van de beëindigde samenwerking, maar stelt dat het nodig was. Mathijsen denkt ook hardop na over een nieuwe trainer.

"Er moet iets veranderen. We zitten in een negatieve spiraal en die moeten we doorbreken", stelt Mathijsen in gesprek met Voetbal International. "Het spel was niet slecht, maar de resultaten wel. Dan moet je iets doen. En dat is niet leuk, voor niemand niet."

Aan het begin van de maand sprak Mathijsen zijn vertrouwen uit in Koster. Toch staat de oefenmeester een paar weken later op straat. "Wij hadden er nog vertrouwen in dat Adrie in januari de boel om kon draaien", legt Mathijsen uit. "Dat is niet gelukt als je naar het aantal behaalde punten kijkt. Dat maakte het nemen van dit besluit voor ons nu noodzakelijk."

Mathijsen moet nu op zoek naar een nieuwe trainer voor Willem II. Daar heeft de technisch directeur al wat ideeën over. "Een ander soort trainer is een optie. We moeten immers iets anders doen om hier uit te komen. Ik heb nog geen contact gehad met trainers."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws