Lukaku ziedend na uitspraken van Ibrahimovic: F*ck you and your wife!

Lukaku ziedend na uitspraken van Ibrahimovic: "F*ck you and your wife!"

Gepubliceerd: woensdag 27 januari 2021 om 07:09wo 27-01-2021 om 07:09

Romelu Lukaku en Zlatan Ibrahimovic kregen het dinsdag aan de stok in de spectaculaire Derby della Madonnina tussen Internazionale en AC Milan. De Rode Duivel was kort voor rust woedend op de Zweedse ster, die verbaal naar hem uithaalde. De twee stonden plots hoofd aan hoofd.

De aanleiding van het opstootje is nog onbekend, wel zijn beide aanvallers nu duidelijk te horen op de beelden van onder meer Rai Sport. "Ga je voodoo-rituelen lekker ergens anders doen, kleine ezel", schreeuwt Ibrahimovic. "Kom op, laten we naar binnen gaan", reageert Lukaku. Ibrahimovic: "Ga je moeder bellen en doe die voodoo-rituelen ergens anders. Ezel!" Het laatste woord is aan Lukaku: "Je wilt het over mijn moeder hebben? F*ck you and your wife!"

De oud-Ajacied doelde op geruchten rond de overstap van Lukaku van Everton naar Manchester United in 2017. The Toffees-eigenaar Farhad Moshiri claimde destijds dat de Belg vertrok vanwege een voodoo-bericht van zijn moeder. Lukaku heeft dat altijd afgedaan als onzin. Beide kemphanen kregen een gele kaart. Nadat Ibrahimovic een tweede prent had gekregen, zag hij zijn AC Milan met 2-1 verliezen van stadgenoot Inter in de Coppa Italia.

Antonio Conte maakte zich na afloop niet druk om het voorval. "Ik ben een speler geweest dus ik weet dat het temperament hoog op kan lopen", zei de winnende trainer. "Als je boos bent, gebeurt dit. Het belangrijkste is dan om jezelf in bedwang te houden dus het was goed om te zien dat Romelu daarna geconcentreerd bleef. Ibra is een winnaar, een krijger. Romelu groeit in dat opzicht ook dus ik ben alleen maar blij om hem zo verhit te zien."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws