Lukkien bevestigt: Emmen gaat zich versterken met 'grote Nederlandse spits'

Lukkien bevestigt: Emmen gaat zich versterken met 'grote Nederlandse spits'

Gepubliceerd: woensdag 27 januari 2021 om 08:50wo 27-01-2021 om 08:50

FC Emmen is in de strijd om lijfsbehoud in de Eredivisie nog niet klaar op de transfermarkt. Trainer Dick Lukkien onthult na de 0-2 nederlaag tegen PSV dat een nieuwe spits onderweg is naar De Oude Meerdijk.

"Dat is heel serieus, omdat we weten dat we die ook heel hard nodig hebben", bevestigt Lukkien tegenover Veronica Inside. "Ik hoop dat daar deze week heel snel duidelijkheid over komt. Ons profiel is dat we graag een aanspeelpunt willen, die ons ook kan ontlasten als we onder druk staan. Dat we een lange bal kunnen spelen en kunnen bijsluiten. Het is een grote Nederlander", geeft hij toe.

Om wie het gaat wil Lukkien nog niet onthullen. Emmen versterkte zich eerder deze maand al met Donis Avdijaj (clubloos), Jari Vlak (FC Voldendam), Jean-Pierre Rhyner (Cádiz FC, gehuurd), Kerim Frei (Basaksehir), Elias Frei (clubloos) en Didier la Torre (clubloos). 

Emmen staat laatste in de Eredivisie met zes punten. Nummer zestien ADO Den Haag heeft vijf punten meer. Zondag wacht het belangrijke treffen met nummer zeventien Willem II. Lukkien hoopt dan over zijn nieuwe spits te kunnen beschikken.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws