'Het is grappig: hij kwam als spits of buitenspeler, maar hij maakte amper goals'

'Het is grappig: hij kwam als spits of buitenspeler, maar hij maakte amper goals'

Gepubliceerd: woensdag 27 januari 2021 om 12:43wo 27-01-2021 om 12:43

Laatste update: woensdag 27 januari 2021 om 12:56wo 27-01-2021 om 12:56

Heracles-trainer Frank Wormuth was na afloop van het duel met PEC Zwolle (2-2) erg lovend over zijn nieuwe controlerende duo. Sinds een aantal weken krijgen Lucas Schoofs en Luca De La Torre het vertrouwen van de Duitser, wat tot dusver goed uitpakt.

"Die assist van Lucas Schoofs was fantastisch, ongelooflijk", wordt Wormuth geciteerd door Voetbal International. "Uit de draai zo'n pass, geweldig. Hij komt absoluut beter in zijn spel. Fysiek was hij altijd al top, maar nu heeft hij ook het vertrouwen, omdat hij altijd speelt. Op dit moment is Schoofs echt in fantastische vorm", stelt de oefenmeester.

Wormuth ziet naast Schoofs ook De La Torre steeds beter worden als controleur. "Het is wel grappig: hij kwam als spits of buitenspeler, maar hij maakte niet zoveel doelpunten. Toen hebben we hem op 10 gezet en nu speelt hij als een van de twee zessen. Dan kun je zien dat hij onder druk ook echt fantastisch kan spelen. Door hem zijn we beter als we onder druk gezet worden. We werken nog wat aan zijn scorend vermogen, maar zijn aanvallende gedrag is heel goed."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws