Breaking news

PEC maakt tijdelijke terugkeer bekend: 'Hier is het voor mij allemaal begonnen'

Twijfels bij prijskaartje Haller: 'Zo'n wereldvoetballer vind ik hem niet'

Twijfels bij prijskaartje Haller: 'Zo'n wereldvoetballer vind ik hem niet'

Gepubliceerd: woensdag 27 januari 2021 om 15:13wo 27-01-2021 om 15:13

John Rep is nog niet onder de indruk van Sébastien Haller. De voormalig aanvaller van de Amsterdammers vindt het prijskaartje van 22,5 miljoen euro wel erg fors.

"Ik vind 'm wel wat duur. Hij heeft al wel een paar goals gemaakt en assists gegeven, maar zo'n wereldvoetballer vind ik het ook weer niet", zegt Rep in het Algemeen Dagblad. "Hij past wel in die voorhoede vind ik, want daar lopen allemaal van die kleine mannetjes rond. Dan is het lekker als daar ook zo'n boom van een vent tussen loopt die nog weleens een bal kan inkoppen."

Onder meer Dusan Tadic moet Haller van assists voorzien. "Ja die kan natuurlijk verschrikkelijk goed voetballen maar ik vond hem vorig seizoen al wat minder dan het jaar ervoor. Echt uitblinken lijkt er niet meer in te zitten. Dat is jammer want Tadic in vorm is heel belangrijk voor Ajax", vertelt Rep over de Servische aanvoerder.

Rep vindt Ajax sowieso maar moeizaam draaien. "Wat betreft de achterhoede ben ik al niet zo tevreden. Ik vind dat Perr Schuurs onzekerheid uitstraalt en dat kost punten. Er worden achterin veel fouten gemaakt, waardoor het hele elftal minder goed draait."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws