'Ajax krijgt goed nieuws uit ziekenboeg: rentree van drietal is dichtbij'

'Ajax krijgt goed nieuws uit ziekenboeg: rentree van drietal is dichtbij'

Gepubliceerd: woensdag 27 januari 2021 om 18:33wo 27-01-2021 om 18:33

In de aanloop naar een reeks belangrijke wedstrijden heeft Ajax goed nieuws gekregen uit de ziekenboeg. Mohammed Kudus, Sean Klaiber en Lassina Traoré kunnen binnenkort hun rentree maken voor de Amsterdammers.

Donderdagavond kan Ajax nog niet over het drietal beschikken, maar het Algemeen Dagblad weet wel dat de rentree van de spelers niet lang meer op zich laat wachten. Het beste nieuws voor de Ajacieden is het feit dat Mohammed Kudus weer fit is. De Ghanees lag er drie maanden uit met een meniscusblessure en kreeg na een korte invalbeurt tegen PSV een terugslag, maar is waarschijnlijk klaar om zondag alweer bij de selectie te zitten.

Datzelfde geldt voor Klaiber. De rechtsback had liesklachten en moest daardoor de bekerwedstrijd bij AZ (0-1 voor Ajax) en de uitwedstrijd in Sittard tegen Fortuna (1-2 voor Ajax) missen. Daardoor moest Devyne Rensch als back-up voor de rechtsbackpositie opdraven toen Noussair Mazraoui vervangen werd. Ook Lassina Traoré is dicht bij een rentree. De Burkinees speelde een helft mee bij Jong Ajax, dat met 2-0 van Go Ahead Eagles verloor, en lijkt klaar te zijn voor meer speelminuten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws