Dumfries heeft goed nieuws voor PSV-fans: 'Ik verwacht dat ik zondag haal'

Dumfries heeft goed nieuws voor PSV-fans: 'Ik verwacht dat ik zondag haal'

Gepubliceerd: woensdag 27 januari 2021 om 19:23wo 27-01-2021 om 19:23

Denzel Dumfries lijkt de topper tegen Feyenoord gewoon te kunnen spelen. De rechtsback viel in blessuretijd van de uitwedstrijd bij FC Emmen (0-2) uit bij PSV en er leek sprake van een ernstige blessure, maar een MRI-scan heeft uitgewezen dat daarvan geen sprake is.

De captain van de Eindhovenaren heeft dan ook goed nieuws voor de fans van PSV. "We hebben woensdag een MRI-scan gemaakt en er was geen schade te zien", laat hij weten tegenover De Telegraaf. "Ik verwacht wel dat ik zondag kan spelen."

Dat is goed nieuws voor Dumfries en de rest van PSV, maar daar zag het dinsdagavond niet naar uit. De sterke rechtsback leek veel pijn te hebben. "Achteraf lijkt het alsof ik het erger maakte", zegt hij nu. "Toen ik mezelf terugzag, dacht ik 'jeetje'. Het was de schrik."

Er was voor de wedstrijd al sprake van angst voor een blessure, gaf hij toe. "In de warming-up voelde ik al dat het kunstgras best stroef was. Moeilijk gras, hard ook. Ik had al wat pijnstillers genomen van tevoren en voelde echt veel pijn, maar kon het niet precies plaatsen. Maar ik ben blij dat het zo afgelopen is."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws