FC Emmen-doelman Telgenkamp 'vindt wel wat' van aanhoudende kritiek Derksen

FC Emmen-doelman Telgenkamp 'vindt wel wat' van aanhoudende kritiek Derksen

Gepubliceerd: woensdag 27 januari 2021 om 21:26wo 27-01-2021 om 21:26

De naam van FC Emmen-keeper Dennis Telgenkamp valt vrijwel wekelijks aan tafel bij Veronica Inside: Johan Derksen is – voorzichtig uitgedrukt – geen fan van de 33-jarige Tukker. Telgenkamp heeft voor de microfoon van Veronica Inside gereageerd op de kritiek op zijn postuur en zijn functioneren.

De oud-doelman van Heracles Almelo en SC Cambuur 'vindt daar wel wat van', geeft hij toe. "Maar weet je: iedereen mag vinden wat hij wil vinden", aldus Telgenkamp, na afloop van de wedstrijd tegen PSV van dinsdagavond. "Wat ik daarvan vind, is niet zo belangrijk, denk ik."

Telgenkamp beaamt echter dat het hem soms moeite heeft gekost om kritiek van zich af te laten glijden. "In het begin heb ik me dat wel een beetje aangetrokken. Maar uiteindelijk leer je daar ook wel mee omgaan. Het is niet leuk als er dingen worden gezegd, maar als voetballer moet je een dikke huid hebben. En dat krijg je wel, in de jaartjes dat ik meeloop..."

Telgenkamp begon dit seizoen als eerste keus bij FC Emmen, werd later gepasseerd door collega Felix Wiedwald en veroverde zijn plekje alsnog terug. Dit seizoen moest hij 32 keer vissen in dertien Eredivisie-duels.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws