Tegenvaller voor AZ: 'Het is hopen dat Ajax nog veel misstappen maakt'

Tegenvaller voor AZ: 'Het is hopen dat Ajax nog veel misstappen maakt'

Gepubliceerd: donderdag 28 januari 2021 om 08:15do 28-01-2021 om 08:15

Laatste update: donderdag 28 januari 2021 om 09:34do 28-01-2021 om 09:34

Owen Wijndal baalt als een stekker na het 0-1 verlies van woensdagavond tegen FC Utrecht. De AZ-back ziet dat Ajax uit kan lopen naar een voorsprong van tien punten en hoopt dat de Amsterdammers nog veel misstappen gaan maken dit seizoen.

"Ik heb er geen antwoord op", begint Wijndal na de wedstrijd voor de camera van ESPN. "Ik merkte het al snel tijdens de wedstrijd, het heilige vuur ontbrak. We begonnen zo traag, alsof het een verplicht nummertje was. Tegen Feyenoord was het écht genieten in het veld, het was leuk om die wedstrijd te voetballen. Vandaag werden de mouwen pas in de slotfase opgestroopt, omdat we wat moesten forceren. Ik snap er niets van."

Ajax kan het gat met AZ donderdag vergroten naar tien punten, mocht er gewonnen worden van Willem II. "Dat is heel veel", weet ook Wijndal. "Dan zit er niets anders op dan dat we dat gat zondag weer terugbrengen naar zeven punten. We hopen dat Ajax nog veel misstappen maakt, misstappen die wij ons niet meer kunnen permitteren. Maar dat konden we eigenlijk al niet meer."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Maakt AZ dit seizoen nog kans op de titel?

Ja, ze gaan zich terugvechten
10%
Nee, daarvoor is het gat te groot
90%
(1648 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws