Emmen haalt oude bekende terug naar de club: 'Kent grootste deel van de groep al'

Emmen haalt oude bekende terug naar de club: 'Kent grootste deel van de groep al'

Gepubliceerd: donderdag 28 januari 2021 om 09:40do 28-01-2021 om 09:40

Laatste update: donderdag 28 januari 2021 om 09:45do 28-01-2021 om 09:45

FC Emmen heeft met Luka Adzic een oude bekende teruggehaald naar de club. De middenvelder, die ook als vleugelaanvaller uit de voeten kan, komt op huurbasis over van RSC Anderlecht en maakt het seizoen af bij het in degradatienood verkerende Emmen.

Dat maakt de club via officiële kanalen bekend. Adzic speelde vorig seizoen ook voor de club van trainer Dick Lukkien. De 22-jarige Serviër kwam tot drie optredens in het shirt van Emmen, voordat de competitie werd stilgelegd. 

"Met Luka voegen we meer diepgang en aanvallende kwaliteiten toe aan de selectie", geeft voorzitter Ronald Lubbers aan. "Bovendien kent hij het grootste deel van de groep al, net als de manier van spelen. Hij heeft zijn waarde hier vorig seizoen al bewezen, we hopen dat hij ons kan helpen in de strijd om handhaving."

Adzic is nog niet meteen speelgerechtigd, omdat hij voor de winterstop nog in Turkije speelde. Emmen heeft een werkvergunning voor hem aangevraagd. Er wordt verwacht dat Adzic de aankomende twee wedstrijden nog niet bij de selectie zit.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws