RTV Rijnmond: huurconstructie moet overgang van ex-PSV'er Bakkali mogelijk maken

RTV Rijnmond: huurconstructie moet overgang van ex-PSV'er Bakkali mogelijk maken

28-01-2021 21:30 Laatste update: 21:39
6

Sparta lijkt alsnog een manier te vinden om Zakaria Bakkali over te nemen van Anderlecht. Volgens RTV Rijnmond zou er nu alsnog een doorbraak kunnen ontstaan tussen beide partijen.

Het gewezen toptalent van PSV is inmiddels 25 jaar oud en is op een zijspoor beland bij Anderlecht. Sparta wil hem graag naar Het Kasteel halen, maar heeft geen geld om spelers aan te trekken. Volgens RTV Rijnmond probeert de Kasteelcub om tot een huurovereenkomst te komen met Paars-Wit. De tweevoudig international van België staat momenteel nog tot 2022 onder contract bij zijn huidige werkgever, waar hij al sinds begin oktober geen minuut meer heeft gespeeld.

Sparta-trainer Henk Fraser ziet Bakkali desondanks graag komen: de twee kennen elkaar nog van hun gemeenschappelijke tijd in de jeugdopleiding van PSV. "Iedereen weet hoe ik over Zakaria denk. Maar andere factoren hebben daar meer invloed op", liet hij voor het 0-0 gelijkspel tegen FC Twente al weten aan ESPN. "Of hij er gewoon bij komt als het aan mij ligt? Ja, ik vind het gewoon een uitstekende speler. Alleen: je moet wel weten hoe we er allemaal voorstaan."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie