Concurrent minder voor Van de Beek: United verhuurt middenvelder aan West Ham

Concurrent minder voor Van de Beek: United verhuurt middenvelder aan West Ham

Gepubliceerd: vrijdag 29 januari 2021 om 22:39vr 29-01-2021 om 22:39

Laatste update: vrijdag 29 januari 2021 om 22:49vr 29-01-2021 om 22:49

Jesse Lingard maakt het seizoen af bij West Ham United. De Manchester United-middenvelder vertrekt op huurbasis naar The Hammers, die zijn komst vrijdagavond met een mooie video de wereld in slingeren.

Lingard zat bij United op een dood spoor en had onder meer Bruno Fernandes, Paul Pogba, Scott McTominay, Fred en Donny van de Beek voor zich. Hij hoopt zich bij West Ham weer in de kijker te spelen. "Het is een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Er is niets gegarandeerd, maar ik kom hier om hard te werken en het team te helpen met mijn ervaring. Dat is de belangrijkste doelstelling. Ik wil weer van het voetbal gaan genieten."

West Ham was niet de enige club die geïnteresseerd was in Lingard, zo geeft hij zelf eerlijk toe. "Er waren meerdere clubs in de race, maar voor mij persoonlijk voelde dit als de goede stap. Ik heb natuurlijk al onder de manager (David Moyes, red.) gespeeld bij United, hij weet wat mijn kwaliteiten zijn. En ik ken Declan (Rice, red.) goed van het Engelse elftal."

West Ham heeft geen optie tot koop weten te bemachtigen, waardoor Lingard na dit seizoen weer terugkeert naar Manchester United.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws