Ajax-middenvelder Eiting heeft duidelijk doel voor ogen: 'Ja, dat is de bedoeling'

Ajax-middenvelder Eiting heeft duidelijk doel voor ogen: 'Ja, dat is de bedoeling'

Gepubliceerd: zondag 31 januari 2021 om 10:14zo 31-01-2021 om 10:14

Laatste update: zondag 31 januari 2021 om 10:29zo 31-01-2021 om 10:29

Carel Eiting keerde eerder dit seizoen terug naar Nederland om te revalideren van zijn knieblessure. De Ajax-middenvelder werd dit seizoen uitgeleend aan Huddersfield Town. Hij verwacht aan het einde van het seizoen weer terug te kunnen naar Engeland.

"Als je geblesseerd raakt, is dat voor je carrière altijd ongunstig. Het gaat nu goed en ik hoop er nog zo'n zes weken mee bezig te zijn", begint Eiting bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN. De middenvelder wil in maart weer terug naar Huddersfield om het seizoen af te maken. "Ja, dat is wel de bedoeling. Het is het belangrijkste dat ik goed revalideer, maar zoals het er nu uitziet is het allemaal heel positief. Ik denk dat ik nog een aantal wedstrijden kan spelen."

Eiting besloot zijn revalidatie in Nederland te doen en niet bij de club uit het Championship. "Ik heb mijn vorige revalidatie ook in Nederland gedaan, dat is gewoon heel goed gegaan. Vandaar... Anders zit je bij een club, die zijn ook bezig met de spelers. En als er dan meer blessures komen, wordt het drukker. Ik vind het fijn om hier te revalideren."

De blessure kwam als een tegenvaller voor Eiting, die goed op dreef was in Engeland. "Het is heel druk, dat wist ik. Elke keer voor een wedstrijd zitten we in een hotel, dus als het druk is ben je vier dagen in de week weg. Dat was echt leuk."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws