'Bakkali toch niet naar Sparta door uitblijven van fitheidstest'

'Bakkali toch niet naar Sparta door uitblijven van fitheidstest'

31-01-2021 13:15
13

Sparta heeft een streep gezet door de komst van Zakaria Bakkali. De Rotterdammers hebben geen tijd meer om de 25-jarige aanvaller van Anderlecht aan een fitheidstest te onderwerpen voor de transferdeadline, meldt Dagblad 010.

Bakkali leek de afgelopen dagen hard op weg naar Sparta, maar Dagblad 010 schrijft dat een transfer er in ieder geval deze winter niet meer komt. De Rotterdammers wilden het gewezen toptalent van PSV graag een fitheidstest laten afleggen, maar daar komt het niet van. Daardoor zitten Anderlecht en de buitenspeler vermoedelijk nog tot komende zomer met elkaar opgescheept.

Bij Anderlecht komt Bakkali amper in actie, mede doordat er twijfels zijn over zijn fysieke paraatheid. Sparta wilde daarom geen enkel risico nemen. Technisch directeur Henk van Stee heeft besloten een streep te zetten door de komst van Bakkali, die nog tot medio 2022 vastligt bij Anderlecht.

De Belgische topclub neemt nog wel afscheid van Michel Vlap, die tot het einde van het seizoen verhuurd zal worden aan Arminia Bielefield.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie