Tissoudali ziet clubs akkoord bereiken en maakt transfer in België

Tissoudali ziet clubs akkoord bereiken en maakt transfer in België

01-02-2021 14:31
7

Tarik Tissoudali verruilt Beerschot voor KAA Gent. De 27-jarige Amsterdammer werd ook even genoemd bij DC United, maar hij heeft een contract voor 3,5 jaar bij de Buffalo's getekend. Dat bevestigen de Jupiler Pro League-clubs maandag.

Beerschot probeerde het aflopende contract van Tissoudali nog te verlengen, maar dat was te laat. Zaakwaarnemer Menno Groenveld bevestigde afgelopen weekeinde al tegenover VoetbalPrimeur dat de aanvaller een akkoord had bereikt met Gent. 

DC United probeerde de overstap naar de nummer twaalf van de Belgische competitie nog even te kapen, en ook vanuit de Serie A was belangstelling. Maar Gent gaat met de dribbelaar van Beerschot aan de haal. Dit seizoen was hij al goed voor acht doelpunten en zes assists bij de Antwerpse club.

'Tarik Tissoudali heeft Beerschot ingelicht naar KAA Gent te willen gaan en zijn aflopende contract niet te willen verlengen. In samenspraak met de staff werd er gekozen om in te gaan op het aanbod van KAA Gent om Tissoudali nu reeds te laten vertrekken', laat Beerschot in een reactie weten.

Tissoudali speelt sinds de zomer van 2018 voor Beerschot. In Nederland droeg hij het shirt van Telstar, SC Cambuur, VVV-Venlo en De Graafschap. Tissoudali speelde ook voor het Franse Le Havre.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie