Steijn bevestigt interesse NAC in Jansen: 'Beste er vanaf voor Eredivisie'

Steijn bevestigt interesse NAC in Jansen: 'Beste er vanaf voor Eredivisie'

01-02-2021 21:00
11

NAC Breda-trainer Maurice Steijn bevestigt dat zijn club hoopt Anco Jansen binnen te halen op Deadline Day. De zaakwaarnemer van de FC Emmen-speler bood hem zondag aan bij de Keuken Kampioen Divisie-club, die hoopt op medewerking van Emmen.

"Dat is eigenlijk sinds gisteren (zondag, red.) gaan leven", vertelt Steijn voor de camera van ESPN over de interesse in Jansen. "Ik werd benaderd door zijn agent, of wij interesse hadden. Ik vond Jansen in ieder geval altijd een uitstekende speler. In mijn periode in Den Haag wilde ik hem naar ADO halen. Toen bleef hij bij De Graafschap."

Mogelijk gaat Jansen nu alsnog onder Steijn aan de slag. "Ik ben hem altijd blijven volgen. Het beste is er misschien vanaf, met name voor de Eredivisie. Maar ik denk dat hij nog steeds uitstekend op ons niveau kan functioneren. Ik heb dat neergelegd bij Mattijs Manders, die heeft vanmiddag contact gehad (met Emmen, red.). Maar het is nog helemaal niet zeker. Wij hebben geen budget om hem te halen. In dat geval zal er een geste vanuit Emmen moeten komen, om hem dat te gunnen."