'Dortmund gaat uit van miljoenentransfer Sancho en denkt aan Memphis en Malen'

'Dortmund gaat uit van miljoenentransfer Sancho en denkt aan Memphis en Malen'

03-02-2021 13:33
86

Memphis Depay en Donyell Malen staan op de shortlist bij Borussia Dortmund. Dat meldt BILD woensdag. De Duitse topclub ziet de twee Oranje-internationals als kandidaat-opvolgers van Jadon Sancho.

Het is geen geheim dat Dortmund rekening houdt met een terugkeer van Sancho naar Engeland, waar Manchester United hem met open armen zou ontvangen. Als een club honderd miljoen euro betaalt, is de Engelse vleugelaanvaller (20) gevlogen.

Wedden

Meer odds

Ondanks het feit dat een groot deel van de - verwachte - inkomsten worden aangewend om het financiële gat als gevolg van de coronacrisis te dichten, kijkt Dortmund naar opties op de transfermarkt. Memphis en Malen zijn in beeld, meldt BILD.

Malen wordt al langer in verband gebracht met Dortmund, maar PSV lijkt nog niet meteen te hoeven vrezen voor zijn vertrek. De 22-jarige spits staat dit seizoen op 15 goals in 29 wedstrijden en moet volgens Duitse berichten een slordige 25 tot 30 miljoen euro kosten.

Memphis is een stuk goedkoper. De vedette van Olympique Lyon en het Nederlands elftal heeft een aflopend contract en is dus transfervrij beschikbaar. Dortmund heeft wél forse concurrentie van FC Barcelona, dat afgelopen zomer al dicht bij zijn komst was.