'Locadia staat voor volgende verhuurperiode: 27-jarige spits op weg naar Israël'

'Locadia staat voor volgende verhuurperiode: 27-jarige spits op weg naar Israël'

03-02-2021 16:24 Laatste update: 18:24
44

Jürgen Locadia maakt mogelijk op korte termijn de overstap naar Maccabi Tel Aviv. De 27-jarige spits, die momenteel verhuurd wordt aan het Amerikaanse FC Cincinnati, komt niet meer in de plannen voor van zijn werkgever Brighton & Hove Albion.

Eerder in de winterse transferperiode werd de oud-spits van PSV al gelinkt aan een terugkeer in de Eredivisie. FC Emmen wilde de aanvalsleider op huurbasis naar Drenthe halen, maar dat bleek financieel onhaalbaar. Nu lijkt het Israëlische Tel Aviv de beste papieren te hebben om Locadia te huren van Brighton, weet Sport5, een sportkrant uit Israël.

Het zou voor Locadia de derde verhuurperiode worden na zijn overstap van PSV naar Brighton in 2018. Eerder werd de spits al verhuurd aan het Duitse Hoffenheim, nadat de oud-PSV'er niet wist te overtuigen in zijn eerste periode bij de Engelse subtopper.

Tel Aviv is volgens Sport5 in onderhandeling met Brighton over een tijdelijke overname en heeft daar nog wel even de tijd voor. De transfermarkt in Israël sluit op 13 februari, middernacht.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie