Witte rook in Breda: Jansen (31) komt transfervrij over van FC Emmen

Witte rook in Breda: Jansen (31) komt transfervrij over van FC Emmen

Gepubliceerd: woensdag 3 februari 2021 om 19:04wo 03-02-2021 om 19:04

Anco Jansen is de nieuwe aanvaller van NAC Breda. De 31-jarige stilist komt transfervrij over van FC Emmen, dat zijn contract per 31 januari liet ontbinden. 

Omdat NAC en Emmen de transfer niet rondkregen voor de transferdeadline, kon Jansen alleen nog naar Breda als de Eredivisionist uit Drenthe zou besluiten om zijn contract te ontbinden. De ervaren spelmaker wilde dat zelf graag en uiteindelijk is Emmen daarmee akkoord gegaan, waarna Jansen een contract tot het einde van dit seizoen tekende in het Rat Verlegh Stadion.

Op de clubsite van NAC legt Jansen uit waarom hij de stap gemaakt heeft. "NAC is een mooie club, waar je voor promotie kan spelen en waar ik het plezier in het spelletje hoop terug te vinden. Het is mooi om hier te spelen en normaal gesproken hangt hier ook een mooie sfeer. Ik ben zelf een technisch onderlegde voetballer met inmiddels al wat ervaring. Ik zal er alles aan doen om er met NAC een mooi seizoen van te maken."

Jansen speelde drieënhalf seizoen voor Emmen, waarin hij de promotie naar de Eredivisie meemaakte en daar zelf ook een groot aandeel in had.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws