'Real Madrid zoekt naar aanvaller en komt uit bij ongelukkige City-buitenspeler'

'Real Madrid zoekt naar aanvaller en komt uit bij ongelukkige City-buitenspeler'

03-02-2021 21:12 Laatste update: 22:41
23

Real Madrid denkt er mogelijk over om Riyad Mahrez los te weken bij Manchester City. Real zoekt alvast naar een vervanger voor Vinicius Junior, die komende zomer mag vertrekken bij de club. Mahrez is naar verluidt ongelukkig in Manchester en staat open voor een vertrel.

Dat stellen meerdere Algerijnse media. Woensdagochtend kwam het nieuws naar buiten dat Real Vinicius komende zomer van de hand wil doen. Mahrez begon het seizoen bij City als basisspeler, maar zit nu vaker op de bank dan hem lief is. De aanvaller zou dan ook willen vertrekken bij de club.

De bondscoach van Algerije, Djamel Belmadi, vertelt in gesprek met DZ Foot dat Mahrez ontevreden is bij City. "Mahrez is niet gelukkig in Manchester omdat hij niet vaak speelt", stelt de oefenmeester. "Hij is een vechter die elke wedstrijd voor zijn team wil spelen."

Mahrez speelde tot dusver veertien Premier League-duels voor City, waarin hij vijf keer tot scoren kwam. Donderdagavond speelde hij op bezoek bij Burnley (0-2) de volle negentig minuten. Mahrez trof tegen Burnley nog wel het doel, alleen werd die treffer afgekeurd. Ook gaf hij de voorassist bij de 0-2

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie