Uitbundige Koeman botst weer met Granada: Clown, je bent een clown

Uitbundige Koeman botst weer met Granada: "Clown, je bent een clown"

04-02-2021 18:55 Laatste update: 18:58
35

Ronald Koeman en Roberto Soldado zijn als water en vuur. De twee kregen het woensdag in de Copa del Rey-wedstrijd tussen Granada CF en FC Barcelona opnieuw met elkaar aan de stok. Begin vorige maand was dat ook al zo.

Barcelona en Granada troffen elkaar op 10 januari in de competitie. Koeman was het gedrag van de klagende Soldado zat en verzocht de scheidsrechter om geel te geven. Hij wachtte Soldado zelfs op in de spelerstunnel.

Wedden

Meer odds

Bijna een maand later ging het opnieuw niet bepaald vriendelijk. Barcelona wist de overwinning in de verlenging uit het vuur te slepen, maar het uitbundige juichen van Koeman viel niet goed bij Soldado, zijn ploeggenoten en de technische staf van Granada. Dat is te zien op beelden van Deportes Cuatro

Nadat Barcelona op voorsprong komt, is te zien hoe Koeman het feestje uitbundig viert met zijn stafleden. Daarop volgde een reactie van de Granada-spelers, waaronder Soldado. Hij richtte de pijlen op Koeman: "Clown, je bent een clown. Je hebt geen respect", heeft Soldado volgens Spaanse media gezegd. Ook trainer Diego Martínez was boos. "Dit kan niet! Je hebt geen respect."

Overigens bleef het daar niet bij, want assistent-trainer Alfred Schreuder werd in de 113e minuut naar de tribune gestuurd omdat hij tijdens het juichen zijn trainersvak verliet en provocerende gebaren zou hebben gemaakt naar de bank van Granada.

Barcelona won de wedstrijd van Granada met 3-5.