Go Ahead sluit aan bij de subtop, Oss vermorzelt Alkmaarse talenten

Go Ahead sluit aan bij de subtop, Oss vermorzelt Alkmaarse talenten

05-02-2021 20:35 Laatste update: 06-02-2021 13:15
10

Go Ahead Eagles heeft de nederlaag van afgelopen dinsdag tegen FC Volendam rechtgezet. De formatie uit Deventer won met 0-2 bij FC Eindhoven en meldt zich daardoor weer in de subtop van de Keuken Kampioen Divisie.

FC Eindhoven - Go Ahead Eagles 0-2
Go Ahead was de betere ploeg in Eindhoven, maar moest ruim veertig minuten wachten tot dat verschil ook op het scorebord werd uitgedrukt. Aanvoerder Sam Beukema ramde de bal vanaf een meter of twintig in de hoek van het doel en zorgde ervoor dat zijn ploeg met een goed gevoel de rust in ging. In de tweede helft was het Antoine Rabillard die met het hoofd de eindstand op 0-2 bepaalde.

Eagles neemt afstand van nummer zeven Volendam en komt op hetzelfde puntenaantal als NAC en NEC, die respectievelijk vierde en vijfde staan. Die twee ploegen moeten deze speelronde wel nog in actie komen. Eindhoven is de nummer dertien en kan dit weekend gepasseerd worden door Helmond Sport en Jong FC Utrecht.

TOP Oss - Jong AZ 6-0
Al snel tekende zich een bijzonder moeilijke avond af voor Jong AZ. Jorn Berkhout kreeg al na vier minuten rood en de tien Alkmaarders die overbleven waren niet bij machte om Oss van scoren af te houden. Mart Remans deed dat zelfs drie keer, terwijl Philippe Rommens (twee goals) en ook Livio Milts een duit in het zakje deden. TOP staat nu elfde, Jong AZ is de nummer zeventien.