'PSV gelooft nog altijd in de kansen van de in Nederland teruggekeerde Romero'

'PSV gelooft nog altijd in de kansen van de in Nederland teruggekeerde Romero'

Gepubliceerd: vrijdag 5 februari 2021 om 23:30vr 05-02-2021 om 23:30

Maximiliano Romero is terug in Nederland. De Argentijnse spits van PSV gaat na de verplichte quarantaineperiode zijn revalidatie hervatten en hoopt volgend seizoen weer speelminuten te kunnen maken.

De 21-jarige spits liep in de Europa League-uitwedstrijd tegen NS Mura (1-5) een zware knieblessure op en moest daardoor opnieuw lang toekijken. Romero lag er eerder al eens lang uit, was net terug en kreeg kansen van PSV-trainer Roger Schmidt toen het noodlot toesloeg. Hij besloot daarop om het eerste deel van zijn revalidatie in Argentinië te doen.

Dat is nu gebeurd: volgens het Eindhovens Dagblad is Romero vrijdag teruggekeerd in Eindhoven en gaat hij, nadat hij zijn verplichte quarantaineperiode heeft doorstaan, door met zijn herstel in Nederland. De hoop is dat de Argentijn er vanaf het begin van volgend seizoen weer kan staan en 'PSV gelooft nog altijd in zijn kansen'.

Tot dusver speelde Romero pas tien minuten in de Eredivisie. Daarin maakte hij wel een zeer belangrijk doelpunt: in de thuiswedstrijd tegen FC Emmen van dit seizoen bezorgde hij PSV met een rake kopbal de zege. De stevige aanvaller ligt nog tot medio 2023 vast in het Philips Stadion.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws