Kuyt duidelijk over Brugge-uitblinker Lang: 'Ben je niet na paar goede duels'

Kuyt duidelijk over Brugge-uitblinker Lang: 'Ben je niet na paar goede duels'

Gepubliceerd: zondag 7 februari 2021 om 07:20zo 07-02-2021 om 07:20

Noa Lang is dit seizoen amper af te stoppen bij Club Brugge en was ook zaterdag de grote uitblinker tegen Waasland-Beveren. Er wordt hier en daar al geopperd om hem op te nemen in de selectie van Oranje, maar Dirk Kuyt ziet het anders.

Volgens de voormalig international van het Nederlands elftal is het namelijk nog te vroeg Lang. "Het wordt altijd vaak en snel geroepen, maar laat hem maar eerst even doorgaan op deze manier", geeft hij aan bij Ziggo Sport.

Kuyt vindt dat Lang net voor het EK nog geen kans moet krijgen. "Uiteindelijk is hij er denk ik liever komende zomer bij, dan dat hij nu een keer mee mag doen. Er komt meer bij kijken op het hoogste niveau", klinkt het. "Het Nederlands elftal heeft aan status gewonnen en dan wordt er meer gevraagd. Dan ben je niet na een paar goede wedstrijden direct een kandidaat voor Oranje", besluit de 104-voudig ex-international van Oranje.

Lang blijft echter overtuigen bij Club Brugge en heeft na 24 wedstrijden al twaalf doelpunten en acht assists achter zijn naam staan. In de competitie was hij goed voor elf doelpunten en zeven assists in amper achttien partijen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws