Spartak Moskou wil Promes-akkoord en legt drie voorstellen neer bij Ajax

Spartak Moskou wil Promes-akkoord en legt drie voorstellen neer bij Ajax

Gepubliceerd: maandag 8 februari 2021 om 21:19ma 08-02-2021 om 21:19

Laatste update: maandag 8 februari 2021 om 21:47ma 08-02-2021 om 21:47

De transfer van Quincy Promes naar Spartak Moskou is nog altijd niet rond. De Russische club heeft drie voorstellen bij Ajax neergelegd en hoopt dat er alsnog witte rook komt.

Dat meldt Sport-Express. Spartak wil maximale garanties voor het geval Promes veroordeeld wordt. De speler is verdachte in een strafzaak. Spartak hoopt op een zo vrijblijvend mogelijke deal en heeft Ajax drie opties geboden:

- Een huur met optie tot koop aan het einde van het seizoen;
- Gesplitste betalingen inclusief de mogelijkheid tot ontbinden van de overeenkomst indien Promes terug moet naar Nederland;
- Spartak betaalt het volledige transferbedrag, maar krijgt een deel van Ajax terug indien Promes terug moet naar Nederland

PR-directeur Anton Fetisov van Spartak Moskou bevestigt het bovenstaande. "We hebben Ajax drie opties geboden voor deze deal", zegt hij tegen Sport-Express. "Spartak is bereid om te onderhandelen en wil zich flexibel opstellen. We hopen dat we tot een akkoord kunnen komen." Ajax heeft nog niet gereageerd op de voorstellen van Spartak.

Promes heeft bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2024. De club betaalde in de zomer van 2019 vijftien miljoen euro voor hem aan Sevilla.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Ajax Promes laten gaan?

Ja
89%
Nee
11%
(5578 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws