Breaking news

ED: Ihattaren mogelijk niet van de partij tegen Ajax na botsing met Schmidt

'Na Ramos ook toekomst Varane onzeker: Real Madrid overweegt transfer'

'Na Ramos ook toekomst Varane onzeker: Real Madrid overweegt transfer'

Gepubliceerd: dinsdag 9 februari 2021 om 08:34di 09-02-2021 om 08:34

De defensie van Real Madrid krijgt mogelijk een heel ander gezicht na dit seizoen. Naast Sergio Ramos is ook de toekomst van Raphaël Varane bij de Spaanse grootmacht onzeker, meldt Marca.

Ramos is deze zomer transfervrij en bereikte nog altijd geen akkoord met Real Madrid over een nieuw contract. Maar mogelijk zet de Koninklijke ook Varane in de etalage. De Fransman lijkt niet van plan zijn medio 2022 aflopende verbintenis in het Estadio Santiago Bernabéu te verlengen. Hij speelt al sinds 2011 voor Real Madrid, waarmee hij onder meer vier keer de Champions League en drie keer de Primera División won.

Volgens Marca staat de 27-jarige Varane open voor een nieuwe uitdaging. Hoewel Real hem nog op andere gedachten probeert te brengen, kan de club het zich niet veroorloven om hem volgend jaar gratis de deur uit te laten lopen. Als het van een transfer komt, moet hij zo'n vijftig miljoen euro opleveren. Manchester United en Paris Saint-Germain zitten op het vinkentouw, maar ook Chelsea en Juventus tonen interesse.

Real Madrid dekte zich al enigszins in tegen een vertrek van één van de steunpilaren en gaat zich zo goed als zeker versterken met David Alaba. Maar als zowel Ramos als Varane afscheid neemt, is de kans groot dat er nog een verdediger wordt aangetrokken. Pau Torres van Villarreal en Sevilla-duo Jules Koundé en Diego Carlos prijken op het verlanglijstje.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws