BILD: Bayern München strijdt met Tuchel en Klopp om transfer van 42,5 miljoen

BILD: Bayern München strijdt met Tuchel en Klopp om transfer van 42,5 miljoen

09-02-2021 12:39
29

De strijd om de handtekening van Dayot Upamecano gaat de 'heiße Phase' in, meldt BILD dinsdag. Bayern München, Liverpool en Chelsea zijn in de race voor de Franse verdediger van RB Leipzig.

Upamecano presteert ook dit seizoen op topniveau en staat op de nominatie om de stap naar een Europese grootmacht te zetten. Manchester United had lange tijd de beste papieren, maar de Premier League-club is volgens BILD afgehaakt. Volgens het Duitse medium gaat het nu tussen Bayern, Liverpool en Chelsea.

Wedden

Meer odds

De Duitse en Engelse topclubs 'pokeren' voor Upamecano, klinkt het. De Franse verdediger (22) heeft een ontsnappingsclausule van 42,5 miljoen euro in zijn contract, dat nog tweeënhalf jaar doorloopt. Geïnteresseerde clubs hoeven - bij het betalen van dat bedrag - dus niet te onderhandelen met RB Leipzig.

Volgens BILD leidt Bayern de dans om Upamecano. Het bestuur van Der Rekordmeister gaf in december al goedkeuring voor de transfer, waarna afgelopen maand gesprekken tussen technisch directeur Hasan Salihamidzic en zaakwaarnemers Volker Struth en Sascha Breese volgden aan de Säbener Straße.