Arnesen 'reuze benieuwd': 'Als hij speelt, maken ze 75 procent meer kans'

Arnesen 'reuze benieuwd': 'Als hij speelt, maken ze 75 procent meer kans'

Gepubliceerd: dinsdag 9 februari 2021 om 13:28di 09-02-2021 om 13:28

Frank Arnesen kijkt uit naar de komst van Francesco Antonucci naar Feyenoord. De Belgische middenvelder (21) werd afgelopen zomer vastgelegd, maar speelt tot het einde van het seizoen op huurbasis bij FC Volendam.

Het is de bedoeling dat Antonucci in de zomer aansluit bij de Feyenoord-selectie, bevestigt Arnesen. "Dan is het aan Arne (Slot, red.) om te bepalen of hij gaat spelen. Daar ga ik niet over", reageert de technisch directeur van Feyenoord op het officiële clubkanaal.

"Ik heb nagenoeg alle wedstrijden van Volendam gekeken. Wat opvalt: als hij speelt, hebben ze 75 procent meer kans om te winnen", stelt Arnesen. Antonucci staat dit seizoen op vier goals en zes assists in de Keuken Kampioen Divisie. "Hij wordt sterker en sneller, kan een man passeren en heeft veel in zijn mars, dus ik ben reuze benieuwd hoe hij de grote stap van Volendam naar Feyenoord gaat verteren."

Antonucci tekende afgelopen zomer een contract tot de zomer van 2024 bij Feyenoord. Hij droeg eerder het shirt van Anderlecht, Ajax en AS Monaco.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wordt Antonucci een hit bij Feyenoord?

Ja
63%
Nee
37%
(2182 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws