Breaking news

ED: Ihattaren mogelijk niet van de partij tegen Ajax na botsing met Schmidt

'Zidane laat jeugdspelers invallen en raakt definitief gebrouilleerd met Isco'

'Zidane laat jeugdspelers invallen en raakt definitief gebrouilleerd met Isco'

Gepubliceerd: woensdag 10 februari 2021 om 12:32wo 10-02-2021 om 12:32

Zinédine Zidane en Isco zijn na dinsdagavond klaar met elkaar. De trainer van Real Madrid had tegen Getafe de beschikking over bijzonder weinig selectiespelers, maar koos er toch voor om jeugdspelers in te laten vallen en de aanvallende middenvelder op de bank te laten zitten.

Onbekende spelers als Marvin en Arribas vielen wel in, maar Isco bleef op de bank naast Zidane zitten. AS weet dat daarmee het bewijs is geleverd voor een 'totale scheiding' tussen speler en trainer. Tot drie keer toe zorgde de Fransman ervoor dat hij Isco niet in hoefde te zetten als dat nodig was, terwijl er een aantal middenvelders van De Koninklijke geblesseerd zijn.

In de winterse transferperiode hoopte de Spaanse spelmaker te kunnen vertrekken uit Madrid, maar er kwamen geen aanbiedingen voor hem binnen en dus moet hij de rest van het seizoen uitzitten. In de zomer zal er dan een transfersom voor hem moeten worden betaald, want Isco ligt nog tot medio 2022 vast. Dit seizoen kreeg de 28-jarige middenvelder pas drie keer een basisplaats in de competitie.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws