Vreselijk nieuws voor Klopp: Liverpool-manager moet begrafenis eigen moeder missen

Vreselijk nieuws voor Klopp: Liverpool-manager moet begrafenis eigen moeder missen

10-02-2021 16:58
39

Vreselijk nieuws voor Liverpool-trainer Jürgen Klopp. De moeder van de manager, Elisabeth Klopp, overleed eerder deze week op 81-jarige leeftijd. Vanwege de strenge maatregelen in Duitsland mag Jürgen de begrafenis echter niet bijwonen.

Dat heeft alles te maken met de reisrestricties die in Duitsland zijn opgelegd aan reizigers uit Groot-Brittanië. Vanwege de Engelse variant van het coronavirus neemt Duitsland geen enkel risico. "Ze betekende alles voor mij", geeft Klopp in de Duitse media aan. "Ze is nu op een betere plek. Dat ik niet bij haar begrafenis kan zijn is verdrietig, maar het is een gevolg van de tijd waarin we leven. We zullen op een later tijdstip een mooie herdenkingsbijeenkomst houden", geeft Klopp aan.

De Champions League-wedstrijd van Liverpool tegen RB Leipzig wordt volgende week door de strenge maatregelen niet in Duitsland gespeeld. De teams wijken uit naar de Puskás Aréna in Boedapest. Ook de wedstrijd tussen Borussia Mönchengladbach en Manchester City wordt in Boedapest gespeeld.