Voetbal International: PSV moet mogelijk nog twee grote transfers doen

Voetbal International: PSV moet mogelijk nog twee grote transfers doen

11-02-2021 13:51
243

De prestaties in de maand februari zijn cruciaal voor de transferstrategie van PSV volgend seizoen, aldus Voetbal International. Er dreigt een tekort van 45 tot 50 miljoen.

PSV verloor woensdagavond de bekerwedstrijd tegen Ajax (2-1) en is nog actief op twee fronten actief. In de Eredivisie - zeven verliespunten meer dan koploper Ajax - en de Europa League - in de zestiende finales tegenover Olympiakos - moet het gebeuren.

Als trainer Roger Schmidt er niét in slaagt zijn ploeg naar prijzen te loodsen, is de impact op bijvoorbeeld de transferstratie groot, schrijft Voetbal International. Het weekblad rekent uit dat PSV met de dreigende verliezen tussen de 45 en 50 miljoen euro moet ophalen om voor het tiende jaar op rij zwarte cijfers te schrijven.

'PSV verkocht Sam Lammers al voor tien miljoen en zal dus in elk geval één, maar waarschijnlijk nog twee grote transfers moeten doen', concludeert VI. Donyell Malen (contract tot 2024) en Denzel Dumfries (contract tot 2022) vertegenwoordigen de grootste transferwaarde in de PSV-selectie.