Almere City langer door met jeugdproduct Feyenoord: Een mooi moment

Almere City langer door met jeugdproduct Feyenoord: "Een mooi moment"

Gepubliceerd: donderdag 11 februari 2021 om 17:59do 11-02-2021 om 17:59

Almere City heeft het contract van Faris Hammouti verlengd. De verdediger ligt nu tot de zomer van 2023 vast. Het oude contract van Hammouti (24) liep tot het einde van dit seizoen.

Hammouti draagt het shirt van Almere City al sinds 2017. De club nam hem destijds op huurbasis over van Feyenoord. "Voor mij is dit een mooi moment. Als ik vanuit de Feyenoord-jeugd niet de stap naar Almere City FC had gemaakt, zou ik mij nooit zo goed ontwikkeld hebben", zegt Hammouti op de clubsite van Almere City.

"De club heeft mij in de afgelopen vier jaar ontzettend veel vertrouwen gegeven en ik speel nu nog zelfverzekerder. Mijn voornaamste doel is om met Almere City FC promotie af te dwingen, te voetballen op het hoogste niveau van Nederland en stappen te blijven maken in mijn ontwikkeling."

"Faris is een jongen die al lang bij de club rondloopt en een speler die met ons de stap naar de Eredivisie kan maken", legt technisch manager Teun Jacobs de verlenging uit. "Met zijn drive, loopvermogen en rust aan de bal is hij belangrijk voor het team. Faris kan op meerdere posities uit de voeten en haalt dit seizoen een hoog rendement. Wij zijn dan ook heel blij met deze contractverlenging."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws