Neymar slaat terug: 'Maakt me verdrietig, weet niet hoe lang ik hier tegen kan'

Neymar slaat terug: 'Maakt me verdrietig, weet niet hoe lang ik hier tegen kan'

11-02-2021 19:16
53

Neymar is de kritiek op zijn persoon zat en haalt in een emotioneel bericht op social media uit naar zijn criticasters. Hij baalt er daarnaast van dat hij weer geblesseerd is geraakt.

'Het verdriet is groot, de pijn is immens en het huilen is constant', schrijft Neymar op Instagram. 'Niet voor de eerste keer moet ik een tijdje stoppen met wat ik het liefste doe, voetballen. Ik voel me soms ongemakkelijk door de manier waarop ik speel. Ik dribbel veel en krijg constant schoppen. Ik weet niet of ik het probleem ben of dat het ligt aan wat ik doe op het veld... maar het maakt me echt verdrietig. Nog verdrietiger vind ik het als ik hoor dat een speler, trainer of commentator zegt dat ik klappen verdien, alleen maar val, huil of een verwend kind ben.'

Wedden

Meer odds

Neymar lijkt te doelen op Caen-trainer Pascal Dupraz. Dupraz vond dat zijn ploeg een penalty verdiende tegen PSG. "Maar het huilen laat ik aan Neymar over. 'Het maakt me echt verdrietig en ik weet niet hoe lang ik hier nog tegen kan. Ik wil gewoon gelukkig zijn en voetballen. MEER NIET', reageert Neymar.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ene10ta Érre 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr)