Advocaat lacht om 'verliefde' Petrovic: 'Dat kan ik me ook wel voorstellen'

Advocaat lacht om 'verliefde' Petrovic: 'Dat kan ik me ook wel voorstellen'

12-02-2021 19:36 Laatste update: 19:52
36

Feyenoord - Willem II is zondagmiddag ook het weerzien tussen trainers Dick Advocaat en Zeljko Petrovic. Laatstgenoemde fungeerde eerder dit seizoen als rechterhand van Advocaat, maar komt nu als oefenmeester van de Tilburgers naar De Kuip.

Advocaat en Petrovic zijn als twee handen op één buik. "Zeljko is een zeer loyaal mens dat ieder moment voor je klaarstaat. Hij is een man die je snel bij je neemt. Een harde werker, wil dag en nacht werken. Daarnaast vind ik hem een prettig mens om naast me te hebben. Zeker in de voetballerij. Dat geldt ook voor sommige andere mensen, maar zeker bij hem. Zeljko is een bijzonder persoon, die niet door iedereen begrepen wordt", laat Advocaat weten op de persconferentie.

Dat de twee het zo goed met elkaar kunnen vinden werd ook opgemerkt door de aanwezige journalisten, die stelden dat Petrovic haast verliefd lijkt op Advocaat. "Dat kan ik ook wel voorstellen", reageerde Advocaat lachend. "Toen hij gedag kwam zegen nadat zijn overstap naar Willem II bekend was, zag ik wel de echte Petrovic. Hij werd heel emotioneel naar John, Cor en de andere mensen. Dan zie je de echtheid van die man, dat vond ik mooi. Ik ging mee in de emotie en was niet de enige."