Padt kijkt niet op van ruzie tijdens training: 'Incidentje, zegt meer over jou'

Padt kijkt niet op van ruzie tijdens training: 'Incidentje, zegt meer over jou'

Gepubliceerd: zaterdag 13 februari 2021 om 23:45za 13-02-2021 om 23:45

Laatste update: zondag 14 februari 2021 om 00:09zo 14-02-2021 om 00:09

FC Groningen-doelman Sergio Padt heeft kort gereageerd op zijn aanvaring met ploeggenoot Alessio Da Cruz tijdens de training. De binnenkort naar het Bulgaarse Ludogorets vertrekkende sluitpost tilt er niet al te zwaar aan, heeft hij na de 1-0 zege op PEC Zwolle verteld aan RTV Noord.

Padt en Da Cruz kregen het vrijdag met elkaar aan de stok en moesten door ploeggenoten uit elkaar gehaald worden. Da Cruz liep vervolgens boos weg, maar trainer Danny Buijs sloot al snel de rijen na het 'incidentje'. "Dat zeg je goed, incidentje. Het gebeurt vaker", aldus Padt. "Nu gebeurt het stukken minder, maar tien jaar geleden – toen ik ook al in het profvoetbal zat (bij Go Ahead Eagles, red.) – gebeurde het een paar keer in de week."

De doelman vond het dan ook raar dat de lokale pers zo uitpakte met het nieuws. "Het feit dat er weer om zes uur iets op Twitter staat, dat zegt meer over jou dan over het incidentje", liet hij weten aan de reporter ter plaatse. "Daar heeft de trainer al duidelijk uitleg over gegeven, denk ik. Of ik het logisch vind dat hier iets over verschijnt? Nee, vind ik niet. Maar ik laat het hierbij."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws