Breukers vol onbegrip over reactie Tadic: 'Hij begon in een keer te roepen'

Breukers vol onbegrip over reactie Tadic: 'Hij begon in een keer te roepen'

Gepubliceerd: zondag 14 februari 2021 om 07:05zo 14-02-2021 om 07:05

Laatste update: zondag 14 februari 2021 om 11:53zo 14-02-2021 om 11:53

Verdediger Tim Breukers reageerde na afloop van Heracles Almelo-Ajax verbaasd op de boosheid van Dusan Tadic bij de 0-1 van de Amsterdammers. De rechtsback van de thuisploeg vocht pittige duels uit met de aanvoerder van Ajax maar stelt dat de twee na afloop de goede vrede hersteld hebben.

Volgens Breukers beging Tadic bij het eerste doelpunt van Ajax in Almelo een overtreding op hemzelf. Ook de VAR twijfelde lang, maar na een overleg van bijna vier minuten werd de treffer toch goedgekeurd. Tijdens het kijkmoment van de VAR kwam Tadic verhaal halen bij Breukers. "Hij begon in een keer naar mij te roepen, toen dacht ik: ja, ik kan er ook niks aan doen, dan moet je bij de scheids zijn of het wel of niet een overtreding is. Dus daar was ik een beetje verontwaardigd over", vertelt hij voor de camera van ESPN.

Breukers begrijpt de reactie van Tadic niet helemaal. "Waarom kom je dan bij mij? Misschien moet je aan hem vragen waarom hij zo liep te bakkeleien." Breukers en Tadic, die elkaar kennen van hun tijd bij FC Twente, spraken elkaar nog even na afloop. De verdediger van Heracles stelt dat er geen sprake meer is van ruzie. "Na de wedstrijd praat je erover en dan is het ook weer klaar. Zo moet het ook zijn, toch? Het is een aardige vent, maar op het veld telt dat natuurlijk niet meer."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws