'Ik kan meekomen met jongens van Ajax en Feyenoord, de tijd begint te dringen'

'Ik kan meekomen met jongens van Ajax en Feyenoord, de tijd begint te dringen'

14-02-2021 15:10
40

Als het aan Abdou Harroui ligt, is hij bezig aan zijn laatste maanden als speler van Sparta. De 23-jarige middenvelder draait er niet omheen en wil hogerop.

Harroui stond in januari open voor een transfer en kon rekenen op interesse van een aantal clubs, waaronder FC Groningen, maar besloot uiteindelijk in Rotterdam te blijven. "Er meldden zich clubs uit het binnen- en buitenland. Uit welke landen? Duitsland en Engeland", bevestigt Harroui aan De Telegraaf.

"Het waren heel mooie clubs, maar dat doet er nu niet meer toe. Er komt straks weer zo'n transferperiode aan. Dan zien we het wel", vervolgt de jeugdinternational. "Maar op een gegeven moment dringt de tijd wel om zo'n stap te maken. Ik speel bij Jong Oranje met jongens die bij Ajax of Feyenoord spelen. Of met Justin Kluivert, die bij RB Leipzig speelt, en Mitchel Bakker, die bij PSG zit. Als je dan ziet dat je mee kan komen met die jongens, ga je wel nadenken."

Harroui (23) speelde zaterdag nog 82 minuten voor Sparta in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. De bezoekers uit Limburg wonnen met 1-2, waardoor Sparta nog niet helemaal verlost is van degradatiezorgen.