'Elke keer als ik Donny van de Beek in beeld zie, wil ik hem een knuffel geven'

'Elke keer als ik Donny van de Beek in beeld zie, wil ik hem een knuffel geven'

Gepubliceerd: zondag 14 februari 2021 om 16:37zo 14-02-2021 om 16:37

Donny van de Beek wordt niet goed gebruikt bij Manchester United. Dat concluderen Danny Blind én clubicoon Gary Neville. De oud-Ajacied heeft het moeilijk op Old Trafford.

"Ze gebruiken hem niet goed", analyseert Blind in de studio van Ziggo Sport. "En hij speelt te weinig om zich te bewijzen, waardoor zijn medespelers niet het vertrouwen krijgen om hem de bal te gunnen."

Neville zegt Van de Beek in een interview met het YouTube-kanaal Webby & O'Neill een 'heel goede speler' te vinden. "Maar hij heeft het lastig op dit moment. Ik vind het sneu voor hem", zegt de oud-international, die de lichaamstaal van Van de Beek tekenend vindt.

"Elke keer als ik hem in beeld zie, wil ik hem een knuffel geven. Ik weet dat ik dat niet moet doen, want hij is voor 39 miljoen euro gehaald en het coronavirus gaat rond, maar ik denk steeds: oh God, Donny! Donny, kom even bij me op de thee. Relax. Hij zal wel denken: waarom ben ik hierheen gekomen? Zo oogt het."

"Maar ik denk dat hij een geweldige speler zal zijn voor Manchester United, want hij is een geweldige voetballer. Ik denk alleen dat we dat nog niet hebben gezien", voegt Neville eraan toe. "Als je voor zoveel geld bent overgekomen van Ajax, en je op de bank belandt, denk je: wacht even, je hebt me gehaald als nieuwe sterspeler, en nu speel ik niet eens."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws