Unieke blessure voor Bijlow (Feyenoord): Het is nog niet voorgekomen

Unieke blessure voor Bijlow (Feyenoord): "Het is nog niet voorgekomen"

14-02-2021 18:13
93

Justin Bijlow is blij dat hij weer onder de lat staat bij Feyenoord. De doelman moest maanden toekijken vanwege een unieke blessure. Bijlow had een teenblessure waar de medische staf niet helemaal wijs van werd.

"Het voelde heel goed nadat ik maanden heb toegekeken. Er was iets met m'n teen, het was ook heel onbekend voor de medische staf. Ze hebben ook in de dossiers van andere clubs gekeken waar ze in kunnen kijken, het is nog niet voorgekomen. Gelukkig ben ik goed hersteld", zegt Bijlow na afloop van Feyenoord - Willem ll (5-0) op de persconferentie.

In de warming-up voor de wedstrijd tegen FC Groningen raakte Bijlow geblesseerd. Hij moest ook het Nederlands elftal afzeggen. "Toen ik niet zou spelen, sloeg ik de deur bijna in tweeën. Dan moet je de draad oppakken en er weer voor gaan."

"Ik had geen twijfel. Ik heb geloven in m'n eigen kunnen en weet dat ik een goede periode had. Ik wist dat ik m'n plek weer terug zou krijgen", reageert Bijlow op zijn collega Nick Marsman, die het voortreffelijk gedaan heeft. "Samen met de medische staf, de keeperstrainer en andere keepers heb ik hard gewerkt. Het voelde gewoon goed, dus ik had geen twijfel."