Van Hanegem mist PSV-tweetal: 'Dan zouden ze niet 134 kansen missen'

Van Hanegem mist PSV-tweetal: 'Dan zouden ze niet 134 kansen missen'

Gepubliceerd: maandag 15 februari 2021 om 06:55ma 15-02-2021 om 06:55

Het gemis van Mario Götze en Cody Gakpo is groot bij PSV. Dat constateert Willem van Hanegem, die de Eindhovenaren zaterdag twee punten zag morsen tegen ADO Den Haag.

Ondanks 34 pogingen, hield PSV slechts een punt over aan het bezoek aan Den Haag (2-2). Van Hanegem hoopt dat Götze en Gakpo snel weer inzetbaar zijn voor PSV. 'Dat zeg ik als voetballiefhebber, want ik zit niet met leedvermaak te kijken als ik PSV tegen ADO 134 kansen zie missen. Dan zit ik vooral te bedenken hoe zoiets nou kan', aldus Van Hanegem in zijn wekelijkse column voor het Algemeen Dagblad.

'Zou dat met een goede Götze en Gakpo erbij ook gebeuren?', vraagt De Kromme zich af. 'Ik denk het niet. Maar als die twee fit zijn moeten ze bij PSV ook weer opletten. Dan moet je niet hebben dat anderen gaan denken: hé, alle aandacht gaat naar die twee, maar wij zijn er ook nog.'

Götze en Gakpo zijn al enkele weken uit de roulatie met blessures, máár op de weg terug. PSV-trainer Roger Schmidt kan donderdag in de eerste ontmoeting met Olympiakos in de zestiende finales van de Europa League mogelijk een beroep doen op de Duitser en Nederlander.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws