Mister Telstar zwicht zelfs niet voor Eredivisie: Eruit met een big bang

Mister Telstar zwicht zelfs niet voor Eredivisie: "Eruit met een big bang"

Gepubliceerd: dinsdag 16 februari 2021 om 22:29di 16-02-2021 om 22:29

Telstar-icoon Frank Korpershoek maakte maandag bekend dat hij het na vijftien jaar voor gezien zal houden in Velsen-Zuid. Na dit seizoen beëindigt hij zijn actieve carrière: ook als De Witte Leeuwen opeens naar de Eredivisie promoveert, blijft Mister Telstar bij zijn besluit.

De club is dinsdagavond als nummer negen van de Keuken Kampioen Divisie aan het thuisduel met NAC Breda begonnen en is dus nog volop in de race voor play-offs om promotie. Korpershoek ziet zichzelf echter niet op zijn 36ste in de Eredivisie debuteren, ook als Telstar stunt in de nacompetitie. "Nee, dat is voor mij een gesloten boek dan", laat hij weten aan ESPN. "Ik gun ze het beste en ik zou het geweldig vinden. Maar dan ga ik eruit met een big bang en dat is ook wat waard."

Het aankondigen van zijn afscheid liet hem overigens niet onberoerd, liet Korpershoek aan NH Sport weten. "We gingen een filmpje opnemen, toen werden hier allemaal shirts uitgestald. En er lag één shirt tussen, dat altijd bij mijn oma aan de muur heeft gehangen. Die is er helaas niet meer, maar die zat hier altijd op de tribune. Dus dat was wel even slikken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws