De Jong ziet Barça afgaan tegen PSG: 'Moeten we in Champions League ook doen'

De Jong ziet Barça afgaan tegen PSG: 'Moeten we in Champions League ook doen'

17-02-2021 07:43
27

FC Barcelona ging dinsdagavond in het eigen Camp Nou kansloos met 1-4 onderuit tegen Paris Saint-Germain, maar Frenkie de Jong blijft geloven in een 'remontada'. De Nederlander wil de nederlaag in de return goed gaan maken.

Waar trainer Ronald Koeman - die na de nederlaag tegen PSG aangaf dat zijn Barça tekort komt voor de absolute Europese top - de hoop al opgegeven lijkt te hebben, heeft De Jong wat meer vertrouwen. "In de Copa del Rey moeten we terugvechten, dat moeten we in de Champions League ook gaan doen", vertelt hij na de wedstrijd, opgetekend door Marca. "Het zal moeilijk worden in Parijs, maar we gaan het daar proberen."

Wedden

Meer odds

Barcelona wist dinsdagavond tot de rust goed bij te blijven, maar zag hoe PSG in de tweede helft afstand nam. "In de eerste helft deden we nog aardig mee", vervolgt De Jong. "Maar in de tweede helft was PSG superieur."

Kylian Mbappé was de grote man aan de kant van PSG. Hij wist het net drie keer te vinden tegen een weerloos Barcelona en zag zijn ploeg simpel met 1-4 winnen.