PSV maakt selectie bekend: Götze wel, Ihattaren niet mee naar Griekenland

PSV maakt selectie bekend: Götze wel, Ihattaren niet mee naar Griekenland

17-02-2021 10:50
82

Mario Götze kan donderdagavond zijn rentree gaan maken voor PSV. De aanvallende middenvelder uit Duitsland is hersteld van een blessure en zit bij de selectie die naar Griekenland is afgereisd voor het Europa League-treffen met Olympiakos.

Götze maakt zijn rentree na weken van blessureleed en dat kan Roger Schmidt, de trainer van PSG, goed gebruiken. Hij moet Cody Gakpo en Mohamed Ihattaren namelijk missen in Piraeus. Het tweetal zit niet in de selectie voor het uitduel in Georgios Karaiskákis en volgens de club heeft dat in het geval van laatstgenoemde te maken met ziekte.

Wedden

Meer odds

Gakpo is ook op de weg terug van een blessure en de verwachting was dat hij er wel bij kon zijn, maar de aanvaller heeft het niet gered. Ook Armando Obispo zit niet bij de selectie. De verdediger is nog niet fit en dat betekent dat Schmidt, naast zijn vaste viertal verdedigers, alleen Timo Baumgartl als backup mee heeft kunnen nemen.

PSV traint woensdagavond om 18.00 uur in het stadion van Olympiakos. Donderdag trappen de Eindhovenaren om 18.55 uur af.